Rólunk

A Beta-Roll cégcsoport három gyártóüzemmel és hat kereskedelmi képviselettel végzi tevékenységét Magyarország, Románia, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Horvátország és Bulgária területén.

Az 1985-ben alapított magyarországi anyavállalat, majd ezt követően 1996-ban Romániában és 2001-ben Szerbiában indított gyártóüzemekkel mint cégcsoport a balkáni országok meghatározó gumizott henger gyártójává fejlődött.

Gyártóüzemeink rendelkeznek megfelelő know-how-val, korszerű berendezésekkel, szakembergárdával, minősített nyugati alapanyag beszállítókkal. Ezen alapfeltételek és az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer működtetése biztosítja a folyamatos, innovatív fejlődésünket és garanciát adnak termékeink megfelelőségére. A hagyományos gumihengereken kívül partnereink segítségével gyártunk, felújítunk  és forgalmazunk különböző speciális típusú, bevonatú termékeket (szilikon, poliuretán, eltex, anilox, sleeve, raszter,...stb).

2008-től elsősorban a nyomdaipar és csomagolóipar számára forgalmazunk különböző segédanyagokat, festékek, lakkok, hígító,- mosó,- tisztítószerek, ofszetlemez, gumikendő,...stb., mely termékekkel komplex szolgáltatást nyújtunk vevőinknek.

Kérem tekintsék meg honlapunkat, vegyék fel munkatársaimmal a kapcsolatot.


Üdvözlettel:

Gál  Tamás
vezérigazgató
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.